top of page

2 Haziran Güncellemesinde Neler Geliyor?

eFootball 2022 v1.1.0 güncellemesi 2 Haziran’da yayınlanacak. v1.0.0 güncellemesinden sonra gelen en büyük güncelleme olması dolayısıyla oyunda oldukça büyük değişiklikler yapacak olan güncellemede nelerin geleceği çoğu kişi için merak konusu.


Güncelleme 30 Mayıs’ta İndirilebilir Olacak

30 Mayıs’ta indirilebilir olacak olan güncelleme pek çok oynanış değişikliği ve yenilikle geliyor. Üç gün bakımda olacak olan oyunu offline olarak test edebilecek ve oynanış geliştirmelerini birinci elden deneyim edebileceksiniz.


Güncelleme Mobil Sürümüne de Geliyor

Bu güncellemenin en büyük yeniliği şüphesiz ki mobil sürümü bizlerle buluşturması diyebiliriz ancak yenilikler bununla sınırlı değil. Oyuna para yatırmadan ödül kazanabileceğiniz Objective sistemi, bu güncelleme ile birlikte bizlerle olacak. Bunun da yanında çeşitli kampanyalar yine bizlerle olacak.


Match Pass Sistemi Gelecek Mi?

Henüz net bir açıklama olmasa da Match Pass sisteminin de bu güncelleme ile gelmesi, eğer bu güncelleme ile gelmezse bir sonraki güncelleme ile gelmesi bekleniyor

Şimdilik yapılan açıklama ile gelecekleri söylenen yenilikler bu kadar. Ancak çok daha fazlası önümüzdeki hafta bizlerle olacak.

253 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page