top of page

eFootball 2022 Güncellemeleri Oyunu Düzeltiyor Mu Yoksa Daha da Kötü Hale Mİ Getiriyor?

eFootball, 2022 v1.0.0 güncellemesi ile birlikte daha oynanabilir bir oyun olsa da yayınlanan diğer güncellemeler hakkında düşünceler pek de böyle değil. Özellikle v1.1.2 güncellemesi ile birlikte oyunun eskisinden daha fazla sorunlu hale geldiğini söyleyenlerin sayısı hiç de az değil. Peki Konami gerçekten oyunu düzeltmek yerine bozuyor mu? Yoksa çabaladığı halde oyunu düzeltemiyor mu?


Konami eFootball 2022'yi Bozuyor Mu?

Bu sorunun cevabına hem evet hem de hayır diyebiliriz. Konami oyunlarında hep bir süre sonra beliren eski sürüm daha iyiydi hastalığı, eFootball 2022'de de tüm hızıyla devam ediyor. Bunu kanıtlayan şeylerin başında da haftada en az bir kere yayınlanan "Sorun tespit edildi" gibi pek çok yazı ile karşılaşıyoruz. Bu da oyunun pek çok sorununun olduğunu, bunların düzeltilemediğini hatta aksine sorunların daha da çok arttığını kanıtlar nitelikte.



Bu da üzülerek söylemeliyim ki oyunun düzeltilmek için daha çok yolu var demek. Bundan sonra Konami'nin atacağı adımların iyi olmasını ummaktan başka şansımız yok. Yaşanan her bir sorunun nedeni olsalar da yine de çözebilecek olanın da onlar olduğunu unutmamak lazım.


Peki Konami Gelecek Güncellemelerde Oyunu Düzeltmek İçin Neler Yapmalı?

Konami oyunu düzeltmek için oldukça sıkı bir şekilde çalışıyor olsa da oyunu düzeltemediğinden bahsettik. Ancak firmanın oyunu düzeltmek için yapabileceği bazı adımlar var. Bunların başında da topluluğu dinlemek ve topluluğun dediklerine uygun bir şekilde adım atması gerekiyor. Bu açıdan oynanış anketleri yapan firma, oyunu düzeltmek için çalışmakta. Umarız kullanıcı bildirimlerini ciddiye alarak hareket edecektir.



111 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page