top of page

eFootball 2022 Neden Başarısız Oldu?

eFootball 2022 devrim niteliğinde bir oyun olması gerekirken neden başarısız oldu?



eFootball 2022, bize vaat ettikleri ile hepimizin futbol oyunlarına dair olan umutlarını yeşertmiş olsa da ortaya çıkan son ürün hepimiz hayal kırıklığı oldu. Ancak yine de yoluna devam etmeyi başaran eFootball 2022, Dream Team modu ile yeniden bir yükselişe geçme çabası içerisinde. Bu da bizlerin tekrardan umutlanması için yeterli oldu. Yine de alacak daha çok yolu olan oyun, hala birçok kişi için hayal kırıklığı konumunda.


Bazı kullanıcılar, hayal kırıklığını oyunun F2P olması ve mobil ile çapraz eşleşmeye sahip olmasına bağlamakta. Özellikle grafiksel olarak düşüşün ana nedeni olması da bu durumu az çok kanıtlar nitelikte.

Yakın zamanda mobil için yayınlanacak güncellemeden ile oyun eFootball 2022 olacak ve ilerleyen zamanlarda da Kontrolcü desteğinin eklenmesi ile çapraz eşleşme resmi olarak başlayacak. Ondan sonra oyunda ne gibi değişiklikler olacak, grafiksel olarak ileriye gidebilecek mi hep birlikte göreceğiz.


Peki sizlerin eFootball 2022 hakkında düşünceleriniz neler? Oyunun kötü olduğunu düşünenlerle aynı fikirde misiniz yoksa oyunun eleştirildiği kadar kötü olmadığını mı düşünüyorsunuz?

124 görüntüleme2 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2 Comments


The Special
The Special
May 18, 2022

Benim beklentim hala bize o meşhur messi fragmanında ki oyunu vermesidir onun aşağısı benim için hep hayal kırıklığı olacaktır

Like

Burak GÜNDÜZ
May 18, 2022

Oyun yediği ilk güncelleme ile mezardan çıktı, şu an emekleme seviyesinde. Birkaç güncelleme sonra tekrar tartışmasız en iyi futbol oyunu olmaması için bir sebep görünmüyor. Bu hali ile bile Fifa yerine bu boş paketi tercih edenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çok.

Like
bottom of page