top of page
  • Facebook Sosyal Simge
  • Twitter
  • Instagram

eFootball 2022 v1.1.0 Güncellemesinde Yeni Neler Var?

eFootball 2022 v1.1.0 güncellemesi dün gece itibariyle yayınlandı. Şu an için sadece offline olarak test edilebilen ve 2 Haziran tarihinde online olarak da açılacak olan güncelleme, pek çok yenilik ile karşımıza çıkıyor.


Sezon 2 ve Mobil

Bunlardan en önemlisi tabi ki 2. Sezonu başlatan güncelleme olması diyebiliriz. Oyunun durgun olduğu şu haftalara hareket getireceğine şüphe yok. Çeşitli kampanyalar, etkinlikler de kadronuzu geliştirmenizi ve güçlenmenizi sağlayacak.


*Oyun Sezon 2 ile birlikte mobilde de resmi olarak oynanmaya başlayacak.*



Objective Sistemi

İkincisi ise “Objective“ sistemi. Bu sistem uzun süreli, haftalık, günlük ve satın alınabilir objective olarak dört farklı seçeneğe sahip. Bu sistem sayesinde çeşitli ödüller kazanarak kadrolarınızı geliştirebileceksiniz

Yeni Efsaneler

Oyuna bu güncelleme ile birlikte yeni on efsane kartı eklendi. Bu efsanelerin arasında David Villa, Van Nistelroy, Seedorf gibi önemli isimler ve Ronaldo, Messi ve Neymar’ın özel kartları bulunmakta.


Çeşitli Oynanış İyileştirmeleri

Bu güncellemenin asıl amaçlarından birisi de oynanışı geliştirmek. Bu doğrultuda da çeşitli geliştirmeler yapıldı. Özellikle güncellemenin boyutundan bu geliştirmelerin ne kadar büyük olduğu da anlaşılıyor.


eFootball 2022 v1.1.0 güncellemesinin boyutları ise şöyle


PS5: 5GB

PS4: 41 GB

Xbox: 20 GB

PC: 8 GB


*Not: Dosya boyutları sıkıştırma dolayısıyla farklılık göstermektedir.*

619 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page