top of page
  • Facebook Sosyal Simge
  • Twitter
  • Instagram

eFootball 2024 Güncelleme v3.2.0 Detayları Belli Oldu

Gamereactor.es'te yayınlanana göre yeni güncellemede Ödüller kazanmak için bir penaltı atışları mini oyunu, yenilenmiş bir eşleştirme ve çevrimiçi bağlantı kurma ve kendinizi ifade etme olanakları olacak.



Daha fazlasına ise gelin bakalım;



  • eFootball'da yeni My League modu: Rüya Takımınızla bir sezon


Ana yenilik, 36 veya 38 maçla sanki normal bir ligmiş gibi, ancak oyunda oluşturulan İdeal Takımla karşılaşabilen yeni bir yöntem olan My League modunun dahil edilmesidir .

Çok fazla güçlü takımı bir araya getirmemek için yapay zeka, takvimi her beş maçta bir güçlü bir kulübün ortaya çıkacağı şekilde düzenlemekten sorumludur. Bu takvim, oyun içi sezonların hava durumunu yansıtacak ve karşılaşmalara eşlik edecek yeni ara sahneler olacak. Bu yeni modu oynama sayısında bir sınırlama olmayacak ancak Konami, soru-cevap oturumu sırasında vereceği olası ödülleri şu anda tanımlamak istemedi.


  • 3v3 takım oluşturmak için farklı oyuncularla işbirliği içinde oynayın


Ancak sunumun ilk durağı işbirliği modunda oldu. Konami, rekabet ortamında yıllardır görüldüğü gibi, co-op modunun oyun için "büyük bir başarı" olduğunu, bunun da "topluluğun bunu kabul etmesinden keyif aldığını" kabul etti. Bu yöntemi geliştirmek için eFootball 3.2.0 güncellemesi, yeni bir eşleştirme sistemi içerecek, böylece kullanıcılar yabancılara katılarak kolayca üç oyuncudan oluşan bir takım oluşturabilecek. Oyuncuların bu buluşması çevrimiçi maç odalarında gerçekleşecek.

Toplantı sırasında emojiler aracılığıyla da kendilerini ifade edebilecek ve iletişim kurabilecekler.



  • Yeni giriş cezası mini oyunu en iyi PES'i anımsatıyor


Pro Evolution Soccer'ın en saf tarzında eFootball 2024 v3.2, giriş sırasında bir mini oyun da ekleyecek. Kullanıcılar çevrimiçi sunuculara erişerek, oyun alanındaki bir kareye günde bir kare eklemek için günde bir kez penaltı alma etkinliğini deneyebilecekler. Yalnızca atışı yapan kişi kutuyu geçer ve ne kadar çok puan kazanırsanız ödüller de o kadar iyi olur. Dream Team için GP, ​​EF Puanları ve hatta Büyük Zaman Kartları olacak ve örnek olarak Ronaldinho'yu gördük. Art arda 31 penaltı atabilir misin?


Daha adil bir eFootball League: yalnızca benzer seviyelerde oynayacaksınız


Eşleştirme düzenlemeleri yalnızca 3v3 karşılaşmaların ayarlandığı odaları etkilemez. eFootball League modundaki katılımcılar artık daha adil maçlarla karşılaşacak çünkü olası rakipler aşamalara veya liglere bölünmüş durumda. Örneğin 7. seviyedeyseniz 2. seviyede bir rakip alamazsınız. Yani:

eFootball Ligi kademeleri


  • Gelişmiş: Seviye 1-3

  • Orta Seviye: Seviye 4-6

  • Başlangıç: Seviye 7-9

  • İzlenecek yol: Seviye 10

Hat kalitesi veya bölgeler arasındaki mesafe sorunları nedeniyle olası gecikme veya bağlantı sorunlarıyla ilgili olarak Ganer, Gamereactor'a bu eşleştirmelerin şimdilik "tamamen beceriye" dayandığını ancak diğer filtrelerin daha sonra geleceğini söyledi.



Ana Lig ve Düzenleme Modu nerede?


Bugünkü sunum Perşembe gününden itibaren 3.2.0 Yaması ile uygulanan yeni özelliklere odaklandı, ancak soru turunda topluluğun ısrar ettiği ve orijinal yol haritasının parçası olan iki endişeyi aktarmak istedik: Ana Lig ve Düzenleme Modu . Sparke, Gamereactor'a şöyle yanıt verdi: "Diğer oyun modları hakkında spekülasyon yapmanın zamanı değil. eFootball oyunu bizim için her düzeyde değiştirdi; PES'ten ve onun yıllık modelinden ücretsiz oynanmaya geçtik. My League "Gerçekten benzersiz bir şey olacak ve bu yenilik bizi çok heyecanlandırıyor." Öyle olsa bile, diğer her şey üzerinde "çalışmaya devam edecekler".

Oyunun kendisinin, PvP işbirliği etkinlikleri, GP ile sözleşmelerin yenilenmesi, İdeal Takım ile antrenmanlarda pratik yapma olasılığı veya takımdaki değişiklikler gibi 3.2 güncellemesiyle gelecek diğer yeni özellikleri zaten beklediğini unutmamak gerekir. atlanamayan gol kutlamalarının sayısı.



289 görüntüleme0 yorum
bottom of page