top of page

eFootball 2022 2. Sezonundan Neler Beklemeliyiz?

eFootball 2022 Sezon 1 oyun resmi olarak yayınlandıktan tam bir hafta sonra çıkmıştı. Bu doğrultuda baktığımız zaman en erken 26 Mayıs’ta yayınlanmasını beklediğimiz Sezon 2’de yer alması beklenen değişiklikler neler? Bu yazıda bunlardan bahsedeceğiz.


eFootball 2022 Sezon 2’de Gelecek Olan Yenilikler Neler?

eFootball 2022 Sezon 1, çeşitli kampanyalar ve etkinliklerle karşımıza çıkmıştı. Bunlar etkinlik olarak ABD, Japonya ligleri ve Avrupa’nın büyük ligleri ağırlıklı etkinlik ve kampanyalardı. Bu kapsamda bakacak olursak ilk sezonda oyunda olmayan ama 2. Sezon ile eklenmesi gereken Liga MX ile ilgili kampanyalar eklenebilir. Tabi ki bu bir tahmin olsa da söz konusu Konami olunca farklı bir hamle de beklememiz daha doğru olacaktır.


Tabi ki kampanyaların dışında oyuna Match Pass isimli yeni bir ödül sisteminin ekleneceği de paylaşılan söylentiler arasında yer almakta. Ücretli ve ücretsiz olarak yer alacak bu sistemde seviye atladıkça çeşitli ödüller alabilecek ve kadronuzu güçlendirebileceksiniz.


Bunlara ek olarak tamamen ücretsiz olan Objective (Başarımlar) sisteminin de eklenme ihtimali var. Bu sistem, basit bir örnek ile açıklamak gerekirse eski oyunlarda yer alan ”Bir gol at”, “Bir maç kazan” tarzı başarımlar karşılığında ödül veren bir sistem olmasıyla kadro kurmada, geliştirmede fayda sağlayacak bir sistem olmasıyla ön plana çıkmaktadır.


Bu yazıda tahminlerimi ve söylentileri sizlerle paylaşmak istedim. Peki sizce eFootball 2022 Sezon 2’de neler yer alacak? Yorumlarınızı bekliyorum.


295 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page