top of page

FIFA 23 Kariyer Modu Yenilikleri

EA, son yayınladığı video ile kariyer modundaki yenilikler hakkında bize bilgiler verdi. Pek çok yeni içerik olacak olan bu modda gerçek menajerler, transfer analisti, dinamik anlar, yeni transfer animasyonları ve daha pek çok yenilik bulunmakta. Gelin birlikte bu yenilikleri inceleyelim.


FIFA 23 İle Gelen Yenilikler

Kariyer modunda öne çıkan ilk yenili "Playable Highlights" özelliği. Bu sistemde maçların sonuçlarını belirlemek için maçlardaki önemli anların kontrolünü elinize alır ve maçın skorunu tayin edebilirsiniz. Bu özellik hem oyuncu hem de menajer kariyerinde yer alan bir özellik olacak.




Yepyeni animasyonlar ile oyuncu ve menajer kariyerleri çok daha gerçekçi, çok daha eğlenceli olacak. Oynanışa her ne kadar etki etmeyen yenilikler olsa da atmosfer açısından oldukça önemli bir yenilik olarak karşımıza çıkmakta. Bunların başında transfer yaparken kullanabileceğiniz, oyuncuları izlemek amaçlı bir yenilik olan "Transfer Analisti" de oyuna yeni eklenen özelliklerden birisi olarak yer alıyor.


Oynanışı her ne kadar efektif olarak etkilemese de oldukça önemli olan bir diğer özellik ise gerçek menajerler. Alttaki resimlerde gördüğünüz üzere Guardiola, Ancelotti başta olmak üzere bir sürü teknik direktör oyunda yer alacak ve bu teknik direktörleri de istediğiniz şekilde özelleştirebileceksiniz.


Saha Dışı Yenilikler

EA, bu sefer sahayı etkileyen yenilikler yapmakla kalmadı ve saha dışına da bu yenilikleri taşıdı. Bunların başında gelen "Yenilenmiş Ana Menü" ile oyun deneyiminiz çok daha yüksek seviyeye çıkacak.


İkinci bir yenilik ile ise artık, Kariyer Modu ve Turnuva kayıtları arasında karıştırıp eşleştirmenize olanak tanıyan ortak bir kayıt dosyası alanı havuzunu kullanabilirsiniz. Bu, 17 adede kadar Kariyer Modu kaydetme dosyası oluşturmanıza olanak sağlar.


Bunlara ek olarak PES/eFootball'da yer alan takım yaratma ve bu takım ile kariyer modunda oynayabilir, kendi kadronuzla istediğinizi yapabilirsiniz.


FIFA 23 ile gelen bütün yenilikler bununla kalmasa da en önemli yenilikler bunlar diyebiliriz. Bu yenilikler oyun deneyimimizi en iyi seviyeye çıkarabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

141 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page