top of page

Juventus FIFA 23'e Geri Döndü



EA Sports, geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuru ile Juventus'un FIFA 23'e geri döndüğünü açıkladı. Üç yıl aradan sonra geri dönen Juventus pek çok özel içerik ile FIFA serisinin son oyununa geri döndü. Peki Juventus'un FIFA'ya dönmesi bizi nasıl etkileyecek?


Stadyum ve Özel İçerikler

Özel anlaşma denince akla ilk gelen şey stadyum olmakta. Evet Juventus'un stadyumu Allianz Stadium, FIFA 23'e özel olarak karşımıza çıkacak. Hatta bununla da kalmayacak, Juventus'a ait olan her bir şey, FIFA 23'e özel olacak. Kadroda yer alan futbolcular hariç her şey, önümüzdeki senelerde FIFA'ya özel olacak. FIFA 23 Özel Olarak gelecek olan bir diğer içerik ise FUT Kahramanları arasına eklenecek olan Claudio Marchisio. Marchisio, FIFA 23 ile yeni eklenecek olan ikonların arasında FUT modunda karşımıza çıkacak.


eFootball Nasıl Etkilenecek?

Kısaca söylemek gerekirse Juventus'a ait olan her şey (oyuncu lisansları hariç) FIFA'ya özel olacak. Yani bu da eFootball için oldukça önemli bir lisans kaybı anlamına geliyor. Konami bu lisans kaybına cevap olarak Inter ve Milan'ı lisansladı ama Juventus'un kaybı oldukça önemli olacak gibi duruyor.

43 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commenti


bottom of page