top of page

Konami’nin Bu Yıl İtibarıyla Biten Ortaklıkları

Bildiğiniz üzere eFootball PES 2022 çıktığı zaman Konami, Barcelona, Arsenal gibi köklü ortaklarının yanına Bayern Münih, Manchester United ve Juventus gibi büyük kulüpleri de eklemişti. Yapılan anlaşmalar 3 yıl süreli oldukları için eFootball 2022 ile bu kulüplerin ve hatta belki de Arsenal’in anlaşması sona erdi. Peki Konami hangi kulüpler ile ortaklığa devam edebilir? Yeni anlaşma söz konusu mu?

Konami Hangi Ortaklar İle Yola Devam Edecek?

Konami’nin şu an için hangi kulüp ile ortaklığa devam edeceği belli olmasa da en azından Barcelona’nın 3 yıl daha Konami ile ortaklığa devam edeceğini söyleyebiliriz. Buna ek olarak Konami, olası lisans kaybı ihtimaline karşılık İtalya’dan Roma, Napoli, Atalanta, Milan ve Lazio gibi köklü kulüpler ile anlaşma yaptı.


Konami ile şu an hala ortak olan kulüplerin eFootball 2022’ye dair olan pazarlama kampanyalarına katılmaları eFootball 2023 ile de ortaklığa devam edip etmeyecekleri konusuna daha pozitif bakmamızı sağlıyor. Bu açıdan baktığımızda lisans konusunda eFootball’ın eli zayıflamayacak gibi duruyorp ama bu lisansları offline olarak kullanamadıktan sonra çoğu lisans hiçbir kullanıcı için bir anlam ifade etmiyor. Peki sizce Konami bu kulüpler ile yola devam edecek mi?



142 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page