top of page
  • Facebook Sosyal Simge
  • Twitter
  • Instagram

Lisans Mücadelesinde Son Durum

eFootball ve Fifa arasındaki lisans mücadelesi tam gaz devam ediyor. Bu seferki hamle ise Inter Milan cephesinden geldi!

EA tarafından yapılan açıklamada Inter Milan ile EA arasındaki Fifa özel anlaşmanın bittiği, artık Inter Milan’ın diğer oyunlarda da lisanslı olabileceği açıklandı. Yapılan açıklamada Inter Milan’ın diğer oyunlarda lisanslanmasının önündeki engelin kalkmasının yanında Fifa’da da yer alacak olması her oyunun severlerinin mutlu olacağı bir adım atıldı!




Hangi Lisanslar Konusunda Adım Atıldı?

Konami tarafından Milan hamlesi geldikten sonra Juventus’un Fifa 23’e dönebileceği iddiaları da yükseldi. Ancak lisansın eFootball 2022’de devam edip etmeyeceği ise henüz net değil. Juve de eFootball’da kalır İnter de lisanslanırsa hem lisanslar arasındaki duvarlar erimiş olacak hem de her iki oyunun da kitleleri mutlu olacak.


Bu lisansların dışında da exclusive lisanslar konusunda çalışmalar devam ediyor. EA Avrupa‘dan büyük liglerle özel anlaşmalar yaparken Konami de Latin, Orta Amerika ve Asya gibi yerlerden lisans mücadelesine devam ediyor.


Bunların yanında da EA’nin “Finalissima” müsabakasına sponsor olması EURO serisinin Fifa’ya dönme ihtimali hakkında bazı iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.


75 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page