top of page

Lisanslarda Yaşanan Son Gelişmeler Neler?

Son zamanlarda ortaya çıkan haberler, lisanslarda hem eFootball hem de Fifa’yı ilgilendirecek bazı gelişmelerin olacağı yönünde. Bu iddiaları başlatan ilk nokta ise Konami’nin AC Milan ve AC Monza ile olan anlaşmalarını açıkladığı duyurularda İtalyan ortaklarında Juventus‘a yer vermemesiydi.


Juventus ve Stadyumu Fifa’ya Dönebilir Mi?

Her ne kadar resmi açıklamalar olmasa da Juventus, büyük ihtimalle Fifa‘ya dönecek. Fifa Online 4 Vietnam fragmanında lisanslı bir şekilde görülen Juventus logosu ve armasının yer alması kafaları karıştırdı.

Buna ek olarak Konami, eFootball 2022 2. Sezon tanıtım fragmanında bütün ortaklarını bir sahnede topluca gösterirken Juventus bu sahnede yer almadı. Bu da Juventus ile Konami arasındaki anlaşmanın bittiğinin bir işareti olsa da Juventus’un iki oyunda da olabileceği, Konami’nin sadece ortaklığı kaybettiği söyleniyor.

Bayern Münih’in Stadyumu Allianz Arena Fifa’ya Geri Gelebilir

Sızan son haberlerde Konami’nin Bavyera ekibi ile yeni bir anlaşma yapacağı ama bu anlaşmanın eskisi kadar detaylı ve münhasır olmayacağı, hem kulübün hem de stadyumun iki oyunda da olabileceği şekilde bir anlaşma yapılacağı belirtiliyor.

Inter Milan eFootball’a Dönebilir

EA tarafından duyurulana göre Inter Milan ile EA arasındaki özel anlaşma 1 Temmuz itibariyle sona erecek. Bu da eFootball’a geri dönüş ihtimalinin oldukça yüksek olduğu söyleniyor.


Yani kısacası Juventus, Bayern Münih ve Inter Milan, münhasırlığı bırakarak iki oyuna da tam lisans verebilir ya da Juventus Fifa’ya özel olabilir, Bayern Münih ve Inter Milan tam lisanslı bir şekilde iki oyunda da yer alabilir

213 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Коментарі


bottom of page